Meer resultaten voor salontafel eiken balken

 
 
salontafel eiken balken
salontafel eiken - Diverse afwerkingen mogelijk.
Een epoxy tafel is het resultaat van een van onze hoogwaardige afwerkingen die we graag even uitlichten. Epoxy is een harssoort welke gebruikt wordt als hoogglans afwerking waarbij uw zelfgekozen suar boomstamtafel verschillende malen wordt overgoten met de transparante epoxy hars.
eiken salontafel - Eiken Boomstam tafels.
Ook de hoogte is geheel naar wens op te geven. Boomstam bladen of rechte bladen, iepen eiken of noten vrijwel alles in mogelijk. Wilt u uw bar tafel gaan gebruiken als computer tafel is het zelf mogelijk om vaste stopcontact dozen in te bouwen.
salontafel eiken - Bouw je eigen salontafel.
Je kunt zelf kiezen welk onderstel en welke afwerking je wilt, zodat je precies de droomtafel krijgt die je zoekt. Dus, of je nu op zoek bent naar een tafel voor de hele familie of naar een kleine compacte tafel, bij Ars Longa vind je hem! Hieronder tref je ons aanbod aan, of kom gauw eens langs in de winkel. Boomstamschijven te gebruiken als salontafel.
Vind salontafel eiken balken op Marktplaats.nl.
Mooie stoere robuuste salontafel geheel nieuw en op maat gemaakt van eiken balken met een staal frame. De tafel zoals afgebeeld is 110x60x35 gemaakt van eiken balken van 20x20 cm dit meubel is ook te maken van 10x10 cm of 15x15 cm balken, ook te maken met douglas balken.
eiken tafelblad
Eiken balken salontafel salontafels StoereTafels.com, massief eiken tafels en meer.
This is a placeholder. Eiken balken salontafel. Vorige Artikel 12 van 25 Volgende. Super leuk idee! Grote balken als salontafel. Prijs op aanvraag! De klant is verantwoordelijk voor de sfeervolle aankleding. Altijd leuk om te zien hoe zij de houten meubelen het mooist uit laten komen!
eiken wagondelen
JSD Woods Salontafel eiken balken.
Uw shoppingbag bevat momenteel geen items. Salontafel eiken balken. Salontafel eiken balken. Salontafel eiken balken. Schrijf de eerste review over dit product. Salontafel gemaakt van robuuste geschaafde balken. De balken zijn prachtig getekend en daarom is niet één tafel hetzelfde.
goochelaar inhuren
salontafel eiken balken.
home webshop Kleinmeubelen Salontafel eiken balken. Salontafel eiken balken 100x35x33 cm. Tell a friend. Deel met je vriendin. E-mailadres van je vriendin. Salontafel eiken balken. Dit product valt niet onder standaard pakketpost van PostNL. Verzenden van dit product wordt o.b.v.
schildersezel kopen
Eiken balken salontafel Verona uniek op maat robuustetafels.nl.
Super robuuste industriële salontafel met stalen onderstel en massief eiken balken, leverbaar in diverse maten. Dit model heeft balken van circa 19x14cm en is leverbaar in onze standaard kleuren, met uitzondering van de oud eiken kleuren. Deze salontafel in het echt zien?
Vind eiken balken in Tafels Salontafels op Marktplaats.nl.
Mooie stoere robuuste salontafel geheel nieuw en op maat gemaakt van eiken balken met een staal frame. De tafel zoals afgebeeld is 110x60x35 gemaakt van eiken balken van 20x20 cm dit meubel is ook te maken van 10x10 cm of 15x15 cm balken, ook te maken met douglas balken.
Salontafels Costaud tabledusud.nl.
Costaud is frans voor stevig/lomp. Deze salontafel doet zijn naam zeker eer aan. Het blad is samengesteld uit massieve eiken balken van ongeveer 14 bij 14 cm. Onder het massieve blad lopen 2 kokers van 10x10 cm die de totale hoogte op 35 cm brengen.

Contacteer ons