Resultaten voor oude eiken balken behandelen

 
 
oude eiken balken behandelen
Behandelen houten balken 200 jaar oud, lijnolie?
Nieuw onderwerp Reageren. Hogerwoerd op 23 Juli 2014, 2212: Behandelen houten balken 200 jaar oud, lijnolie? Wij hebben in onze boerderij veel houten balken. Zijn al 2 jaar bezig en lopen nu tegen het probleem aan hoe we de bestaande houten balken tevens spant moeten behandelen.
robuuste eettafel
Houten balken behandelen.
Bekijk Blog Berichten. Houten balken behandelen. In ons huis zitten houten plafond balken met een dragende functie. De vorige eigenaar heeft deze allen heel donker laten beitsen/lakken. Wij hebb de balken afgelopen november laten zandstralen met het gewenste lichtere resultaat.
eiken wagondelen
Onderhoud aan oud hout RestyleXL.
Indien gewenst kan er ook een nieuwe laag hardwax olie aangebracht worden na verloop van tijd. Sorry, het is niet mogelijk om te reageren. Oud eiken badkamermeubel met een hardstenen wastafel. Grote oud eiken keuken geplaatst. Landelijke keuken van geschaafd oud eiken.
piercing den haag
Eikenhout behandelen duurzame producten.
Wat zijn de mogelijkheden voor het behandelen en verduurzamen van eikenhout? Specifiek voor het behandelen van eikenhout biedt Jotun u een breed assortiment aan lakken, beitsen, oliƫn en verven. Bekijk hieronder per situatie de producten.: Eikenhouten vloeren, trappen en meubels binnen. Eikenhouten balken, plafond en wanden binnen.
eikenhouten eettafel
Hout behandelen met olie, was, beits en lak welk product is het beste.
Behalve dat reageert onbehandeld eiken met je lichaam, staal en een aantal chemicaliƫn als amoniac. Ik raad je dus aan om het eiken toch te behandelen. Als je wilt dat zowel het hout als de lak niet vergeeld door UV is skylt lak aan te raden.
houtworm zelf bestrijden
Dit moet je weten voor het restaureren van houten balken.
Originele houten balken zijn vaak onderdeel van een dakconstructie. Omdat we dit soort houten balken vooral aantreffen in oude huizen, zijn de houten constructies vaak net zo oud en dus niet altijd meer in even goede staat. Afhankelijk van die staat moeten de balken of vervangen worden of gerestaureerd.
eiken tafel behandelen
Oude Eiken Balken olien of waxen? Archief www.woodworking.nl.
ik heb in Frankrijk mooie oude eiken balken uit 1750 in de olie gezet, is erg mooi naturel en gaat minder plakken ivm stof. Overigens zou ik de oude lak er niet afschuren, maar afkrabben, gewoon koud, met een goede krabber met schaafmesjes.

Contacteer ons