Resultaten voor eiken balken tafel

 
 
eiken balken tafel
Eiken Boomstam tafels.
eiken boomstam tafels. Een eiken boomstam tafel is vaak licht van kleur. Wij maken boomstam tafels helemaal op maat, dus vrijwel alles is mogelijk. Wij maken bijvoorbeeld prachtige robuuste, stoere eiken boomstamtafels. Vaak hebben eiken boomstamtafels een metalen, zwaar en industrieel onderstel.
Houten tafel van eiken balken.
De tafel heeft balken van 8 cm dik en 24 cm breed. Het hout bevat scheuren en noesten die de grote balken een levendige, robuuste en country uitstraling geven. Dit is een prachtige tafel als u op zoek bent naar een unieke eiken eettafel.
visgraat houten vloer
SILO 6 Balkentafels Eettafel Eiken Dik Groot Smal.
Zwaar tafelen met onze balkentafels. Gemaakt van grenen of eiken balken. Poten en het blad worden aan elkaar bevestigd door middel van ijzeren spindels. Eiken balkentafels in diverse vormen en maten van klein tot zeer groot en breed. De tafel hier zit in de white wash.
boomstamtafel
Vind salontafel eiken balken op Marktplaats.nl.
Mooie stoere robuuste salontafel geheel nieuw en op maat gemaakt van eiken balken met een staal frame. De tafel zoals afgebeeld is 110x60x35 gemaakt van eiken balken van 20x20 cm dit meubel is ook te maken van 10x10 cm of 15x15 cm balken, ook te maken met douglas balken.
tafel kopen
Salontafels Costaud tabledusud.nl.
Het blad is samengesteld uit massieve eiken balken van ongeveer 14 bij 14 cm. Onder het massieve blad lopen 2 kokers van 10x10 cm die de totale hoogte op 35 cm brengen. Ipv 2 kokers kan 1 koker natuurlijk ook, dan is de hoogte 25 cm. De massieve balken vertonen prachtige scheuren en noesten die de salontafel karakter geven. Door dat deze balken niet tot de kern gedroogd zijn kan het blad onregelmatigheden vertonen. Dit is de charme van een balkentafel. Erg leuk om te combineren met een industriële eettafel! Ultra matte lak. Beits 9005 lak. Selecteer uw keuze. Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur.
boomstamtafel
De allermooiste tafels van oude wagondelen en wagonplanken.
Tafels van oude eiken balken. Bij De Oude Tafel kunt u nu ook terecht voor tafels gemaakt uit oude eiken balken. Hout met een verleden, verwerkt tot een tafelblad met toekomst! Blad van Hongaars eiken net een dikte tussen 6 en 7 cm.
eiken wagondelen
salontafel eiken balken.
home webshop Kleinmeubelen Salontafel eiken balken. Salontafel eiken balken 100x35x33 cm. Tell a friend. Deel met je vriendin. E-mailadres van je vriendin. Salontafel eiken balken. Dit product valt niet onder standaard pakketpost van PostNL. Verzenden van dit product wordt o.b.v.
uitschuifbare tafel
Eiken balken salontafel Verona uniek op maat robuustetafels.nl.
Super robuuste industriële salontafel met stalen onderstel en massief eiken balken, leverbaar in diverse maten. Dit model heeft balken van circa 19x14cm en is leverbaar in onze standaard kleuren, met uitzondering van de oud eiken kleuren. Deze salontafel in het echt zien? Dit model staat in onze showroom in Gramsbergen. Deze eiken tafel maken we volledig op maat in eigen werkplaats, zo kunnen we elke gewenste aanpassing eenvoudig voor u realiseren.
Vind eiken balken in Tafels Salontafels op Marktplaats.nl.
Mooie stoere robuuste salontafel geheel nieuw en op maat gemaakt van eiken balken met een staal frame. De tafel zoals afgebeeld is 110x60x35 gemaakt van eiken balken van 20x20 cm dit meubel is ook te maken van 10x10 cm of 15x15 cm balken, ook te maken met douglas balken.
Eiken balken salontafel salontafels StoereTafels.com, massief eiken tafels en meer.
This is a placeholder. Eiken balken salontafel. Vorige Artikel 12 van 25 Volgende. Super leuk idee! Grote balken als salontafel. Prijs op aanvraag! De klant is verantwoordelijk voor de sfeervolle aankleding. Altijd leuk om te zien hoe zij de houten meubelen het mooist uit laten komen! Wij hebben de tafel in de naturel olie gezet, vandaar de mooie kleur!

Contacteer ons